Slik Deaktiverer Oppgavelinjen Rask Forhåndsvisning Miniatyrbilder I Windows 7 Home Premium

Finn Avira i listen og venstreklikk på navnet på antivirusverktøyet. Klikk «Avinstaller» og fullfør operasjonen gjennom avinstalleringsprogrammet. Resultatet er at harddisken langsomt fylles opp av overflødige filer som ikke har noen funksjon. Systemfilkontrollen er et verktøy som sjekker stasjonen din for eventuelle registerfeil, og erstatter defekte registre. Å velge opprette et gjenopprettingspunkt fra resultatene og velg deretter Systemgjenoppretting. Klikk Systembeskyttelse velger du Skape, og trykk OK.

  • Velg hvilken som helst annen mappeplassering ved å klikke på «Endre» -alternativet.
  • Her vises som standard både nylig installerte apper, reklame – eller tbb appforslag het det visst – fra Microsoft Store, og sist åpnede dokumenter.
  • Eventuelle andre pinnede kontakter vil da overfylle til en liste på Mine personer.
  • Dette gjør at systemet ikke kan lese filene det trenger for å kjøre driveren og programvaren, noe som kan føre til at feilkodene 45 – 49 vises.

I denne situasjonen skriver du inn den samme produktnøkkelen flere ganger, og Microsoftserver låser nøkkelen automatisk for å forhindre misbruk. Denne feilen kan også vises når aktiveringsveiviseren ikke kan koble til nøkkeladministrasjonstjenesten. I så fall kan du enkelt løse dette problemet ved å endre produktnøkkelen til Multiple Activation. Et av de store problemene med registeret er måten denne databasen ofte blir skadet og ødelagt, noe som får PC-en til å kjøre mye tregere og med mange feil. OK, så omstart hjalp ikke, RPC- og DCOM-tjenestene dine kjører bra, og nettverksstakken smitter sammen. Å rote med registeret er ikke for svak av hjertet, men hvis du tar en sikkerhetskopi av det først, kan du alltid angre alt du endrer. Uavhengig av hvilke typer sikkerhetsprogramvare du bruker, kjør en full skanning av datamaskinen.

Utvidelse Vist For Windows 7 Fungerer Også I 10 Og

Det mangler ubrukelige funksjoner som integrering av sosiale nettverk eller sikkerhetskopiering. Det er derfor du kan rette opp feil på registeret uten å bli distrahert av ekstra «tinsel». Dessverre er en så smart tilnærming ikke typisk for alle produsenter av gratis programmer. Fra og med SFC, DISM, og til slutt Systemgjenoppretting, kan man finne løsning for å reparere ødelagte filer som kan være til stede i sin enhet. Korrupte filer, bør behandles så tidlig som mulig, ellers kan de forårsake mer skade på harddisken. Men hvis data har gått tapt på grunn av ødelagte filer, kan du bruke Wondershare Data Recovery programvare for å gjenopprette den. Prosessen må utføres fra Administrator ledetekstvinduet.

Gjenopprette Slettede Filer Fra Windows 7

Hvis det ikke er satt til på, velger systemstasjonen eller C-stasjonen og klikk på Konfigurer. Det neste trinnet i å løse spørsmålet om «~system gjenopprette’ fungerer ikke innebærer at beskyttelse er satt til «~On’ for systemstasjonen. Gå til fanen i programvinduet «Rengjøring og optimalisering».Velg en «Rengjøring av registeret» og klikk på «Starter».. Listen åpnes med det kraftige og enkle Cicliner-verktøyet, utviklet av det britiske selskapet Piriform Limited.

Msxml6.dll feil er forårsaket av situasjoner som fører til fjerning eller korrupsjon av msxml6 DLL-filen. For ordens skyld, Hardware.no fraskriver seg alt ansvar for eventuelle negative konsekvenser av endringer du måtte gjøre i registeret. Disse programmene er kjent for å fikse en eller flere av situasjonene nedenfor. Gå til «Generelle verktøy» og deretter «Avinstaller programmer». Start «Kontrollpanel» ved å bruke Windows-søkeboksen eller andre oppstartsverktøy. WinUtilities er en alt-i-ett-registerrens som lar deg rense og optimalisere PC-en.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.